Wie ben ik

Ik ben Charlene Glas ook wel Charlie genoemd .Ik ben 37 jaar en woon met mijn gezin in Egmond aan Zee. 
Op jonge leeftijd wilde ik al Schoonheidsspecialiste worden en volgden in 2003 en 2004 de opleiding Visagie en Schoonheidsspecialiste aan de Haarlemse Akademie te Uitgeest. 
De Visagie Opleiding heb ik met succes op 24 Mei 2003 afgerond. De Schoonheidsspecialiste opleiding heb ik moeten staken wegens omstandigheden. 
Naast mijn studie had ik ook een vaste parttime baan in de ouderenzorg en heb ik daar 15 jaar gewerkt. 
Na 15 jaar begon het toch te kriebelen om voor mijzelf te gaan als Schoonheidsspecialiste en heb ik de stap genomen en ben ik weer opnieuw naar school gegaan om mijn vak diploma Schoonheidsspecialiste te halen. 

Sinds Juni 2016 heb ik met succes mijn vak diploma Schoonheidsspecialiste gehaald en ben ik vanaf Juli 2016 gestart met een salon aan huis. Ik had een kleine slaapkamertje ingericht bij mijn ouders thuis waar ik mocht starten. Daarnaast bleef ik nog wel in de ouderenzorg werken tot dat ik genoeg klanten had opgebouwd. 
2 jaar na het behalen van mijn Schoonheidsspecialiste vak diploma ben ik gestopt in  de ouderenzorg en ben ik helemaal voor mijn zelf gaan werken. Na 2 jaar bij mijn ouders in een slaapkamertje te zitten met de salon groeiende ik uit het slaapkamertje en was het tijd voor de volgende stap. 

December 2020 kwam er een mooie ruimte  in Egmond aan den Hoef op mijn pad wat te huur stond. De ruimte moest nog wel opgeknapt worden maar dat was voor ons geen probleem de salon was immers gesloten vanwege de Lockdown.

De Lockdown was niet leuk maar wel goed benut, het gaf ons de tijd om de salon zo mooi mogelijk te maken.

Vanaf 3 Maart 2021 is de salon in Egmond aan den Hoef geopend en is het uitgeroeid tot een succes volle salon waar de klant en de persoonlijke aandacht op nummer 1 staat.