Carbon Peeling

Carbon Laser Peeling 60 min

Carbon Laser Peeling is de laatste trend in Hollywood! Deze zogenaamde Hollywood peeling heeft een direct en waanzinnige resultaat. Het Allerfijnst is dat de Carbon laser peeling behandeling summer Proof is wat betekent dat je de Carbon Laser Peeling het hele jaar door kunt ondergaan zonder downtime. De Carbon Laser Peeling zorgt meteen voor een grondige reiniging. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en alle huidskleuren en we passen de behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid en dat zonder velletjes, verkleuringen en/ of branderig gevoel erna te ervaren. De Carbon Laser Peel is uitermate geschikt voor huidversteviging, het behandelen van een vette huid, acne littekens en grove poriën.

Heb je geen huidproblemen maar wil je gewoon een mooie huid en wil je gewoon de show stelen op een feest? Ook dan is de Carbon Laser Peeling zonder twijfel de beste optie!

Hoe ziet de behandeling eruit? En wat doet het precies?

De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee fases. De Carbon peeling (een medisch carbon mengsel met vitaminen en mineralen) pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor zuiverende werking en versteviging. De Q-Switch ND Yag Laser (die we inzetten om de peeling van de huid te ´schieten´) richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep in de huid door wat er voor zorgt dat de collageen productie zal verbeteren en de talgproductie zal verminderen. Deze power combinatie zorgt voor een prachtig resultaat waarbij de huid zichtbaar steviger zal worden en fijne lijnen zullen verminderen. Daarnaast is de Carbon Laser Peeling zeer effectief in het beheersen van talg afscheiding wat het een geschikte behandeling maakt voor de vette en ontstekingsgevoelige (acne) huid.

De Carbon Laser Peel is met oprecht een topper: afhankelijk van doel is het mogelijk om na 1 behandeling al meteen een zichtbaar resultaat te boeken. Voor een optimaal resultaat en huidverjongende werking wordt geadviseerd om tussen de 4-6 behandelingen als kuur in te plannen. Tussen de behandelingen plannen we een pauze van 2 weken.